Er det blevet tid til at skulle flytte, eller er det lige op over, at du eller en af dine nærmeste skal flytte hjemmefra eller flytte et nyt sted hen? Det kan være uoverskueligt, at skulle flytte. Læs med her og få gode råd til den kommende flytning.

Det kan være økonomisk dyrt at skulle flytte
Det kan være noget af en mundfuld, at skulle flytte og en flytning kan hurtigt løbe op i mange penge. Du kan indhente et skræddersyet flyttetilbud til dig, eller den person, som står overfor en fremtidig flytning. Ved et personligt og skræddersyet flyttetilbud kan du altså spare mange penge, samt du kan undgå ubehagelige og unødvendige økonomiske overraskelser, som kan opstå ved en flytning. På Comboflyt.dk skal du udfylde et skema, også kaldet en flytteformular, hvor du selv skal oplyse om dine flytte detaljer, hvor formularen kan give dig de bedste tilbud, så du får den billigste og bedste løsning.

Under flytte formularen skal du blandt andet oplyse om hvorvidt du ønsker nedpakning, din boligs areal, antal møbler per mand, antallet af flyttekasser og eventuelt billeder, som kan gøre det lettere for teamet, at skræddersy den perfekte flytning for dig.

Hvad du skal huske, når du skal flytte hjemmefra eller flytte
Når du skal flytte er det vigtigt, at du har meldt din flytning til folkeregistret. Dette skal helst ske fem dage efter flytningen og skal gøres via kommunens hjemmeside eller på borger.dk med dine personoplysninger. Derudover skal man også tænke på, at man skal skifte læge og tandlæge, hvis man flytter til en ny kommune eller mere end 15 kilometer væk fra sin daværende bolig.

PostNord skal faktisk også have dine nye adresseoplysninger, så du kan modtage post på din nye adresse. Dette kan også gøres via borger.dk, eller på PostNords online postservice eller ePosthuset.

Det kan også være en god ting, at tjekke op om at din arbejdsgiver har dine nye informationer, eller hvis du abonnementer på diverse ting, som kræver at de ved besked om din flytning.

Som sagt er der mange ting, som man skal holde styr på og finde ud af ved en flytning, så derfor kan der også være mange penge at spare, hvis man vælger at indhente et flyttetilbud. De fleste vil helst gerne spare så meget som overhovedet muligt, da flytning er en økonomisk dyr omkostning.

Der er mange ting, som man skal holde styr på og finde ud af ved en flytning, så derfor kan der også være mange penge at spare, hvis man vælger at indhente et flyttetilbud. Foto: JTL