Foreningen FISKEN er baseret på frivillig arbejdskraft, og de er altid på udkig efter engagerede ildsjæle, der har lyst til at gøre en forskel for en unge. Det mærke man tydeligt, når man træder ind i foreningens lokaler på Dybbølsgade 61.

Du når knap nok at komme helt ind, før du mødes med et smil og et ‘hej og velkommen’ og så er du allerede en del af det varme miljø, altså værestedet, hvor der er fokus på de unge mennesker. Stedet som arbejder for, at endnu flere unge får et godt og sundt ungdomsliv.

De har bl.a. en fritidsjobformidling, som er for dem, der gerne vil have et fritidsjob, men ikke helt ved, hvordan de gør eller har andre forhold, der betyder, at det er sværere at søge et job f.eks. en plettet straffeattest. I Fritidsjobformidlingen kan du få hjælp til at skrive en god ansøgning, få viden om regler og rettigheder på arbejdsmarkedet, se ledige jobopslag og gennemgå en jobsamtale.

De unge kan også ‘bare’ kigge forbi sammen med deres venner efter skole, få hjælp til lektier, spille spil, få en snak med en voksen og en helt masse andet. Der hjælpes bl.a. også med at oprette Nem-id, hjælp til at forstå breve fra kommunen og vejledning i forhold til uddannelse. Derudover er der gratis fællesspisning i Værestedet hver mandag-torsdag kl. 18.30.

Ovenstående muligheder, er blot nogle få uddrag af mange, så læs mere om Foreningen FISKEN her og bliv meget klogere på deres indsats for de unge. Værestedet har åbent mandag til torsdag fra kl. 15-21.

Dit Vesterbro var på besøg forleden og fik taget disse stemningsbilleder. Der var dog ikke tid til at smage på en af de hjemmebagte boller, men den må vi have til gode. De duftede herligt.

Ønsker du at støtte FISKENs arbejde og dermed være med til at sikre, at endnu flere unge får et godt og sundt ungdomsliv, så kan du give et valgfrit beløb på 49060 eller indsætte et beløb på Reg. nr.: 8075 / kontonr.: 0000230064. Klik her og se hvem der støtter allerede. Du kan også, som så mange andre, støtte med at købe en Vesterbroaktie til 153,- kr.