Det pyntede og blomstrede kombineres med det rå og rustikke i nostalgiske looks, der vækker minder om Yvonne fra Olsen Banden og andre sprøde skikkelser fra Mad Men-æraen tilbage i 1950erne og op mod 70erne. MANIA Copenhagen har fat i det rigtige!

Det er en æra, der i dag har sat sit nærmest permanente præg på modebilledet, og hos MANIA Copenhagen forstår de at blive ved med at holde looket fedt og funky.

Udover sit store sortiment, er MANIA Copenhagen også kendt for sin sublime service. Her får du hjælp til at finde lige kjolen, sættet eller tilbehøret til dig, den gode gave, den særlige lejlighed, eller lige den ting der sætter prikken over i’et og opdaterer din garderobe. Her finder du kjoler, nederdele, bluser, sko, hatte, smykker og meget mere. De mange forskelligartede og lækre varer suppleres af en skøn stemning i indretningen og den smilende betjening.

Dit Vesterbro var på besøg forleden, så tag et kig med indenfor her – eller endnu bedre, kig forbi butikken på Enghave Plads 1 – Du og dit klædeskab vil blive ellevilde!

Du kan følge med på deres Facebookside lige her. Er du typen, som hellere vil sidde ved skærmen og bestille dine næste sager, så kan du roligt hoppe videre til butikkens webshop lige her.