Har du hørt udtrykket “et billede er værd mere en 1000 ord”.  Ja, det har du nok, og så lad os tilføje en ‘lille’ ekstra note; “Rammen er halvdelen af værket”. Rammen er til for at fremhæve eller mindske udtrykket, af det som det pryder, og det ved Plakatfabrikken i Istedgade alt om.

Du har måske allerede det sjove familiebillede, en sød selfie, et af ungerne eller en total fed plakat derhjemme, men du mangler den rigtige ramme? Her i butikken kan rammerne fås i mange i farver og ‘stilarter’. Måske du ønsker den røde ramme på den hvide  væg – den som skriger på opmærksomhed og vil med det samme hive dit blik i den retning. Eller er du til en mere enkle og klassisk sort ramme, der giver ro, stil og afgrænsning af motivet indeni. Her hvor man kun ser billedet? Eller elsker du lidt mere kant på sagerne, så kan du overveje den mere ramme, hvor du oplever at du suges helt ind i billedet, og detajlerne kommer tæt på. Ja, mulighederne er mange!

Plakatfabrikken er netop butikken, hvor du kan finde lige nøjagtig den ramme du ønsker til dit familiebillede, postkort eller platkat. Tag forbi dem og tag en snak, mens du ser på udvalget af rammerne. Tag din plakat med dig eller vælg måske et af de mange, som allerede er i butikken.
Du går absolut ikke forgæves, hvis du ønsker at få dybde og personlig i dit hjem.

Dit Vesterbro var forbi, så snus lidt med her. Vil du vide mere, så læs videre på deres hjemmeside, eller find inspiration fra deres facebook.