Fra 15. november 2023 gælder det den anmelderroste kabaret INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG, som var udsolgt og forlænget med ekstraforestillinger allerede længe inden urpremieren i 2022.

Nu er Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen og Olivier Antunes tilbage i fire ugers genopsætning af deres egen kabaret om livets granatchok, og prøverne starter i dag. Forestillingen er instrueret af Kamilla Wargo Brekling, og holdet har selv skrevet manuskriptet.

Publikumssuccesen INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG vender tilbage, når Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen og Olivier Antunes igen står på scenen i deres egen anmelderroste kabaret om livets granatchok.

Hvordan ser livet ud, når man er omkring 50, og hvordan ser det ud, når man er over 80? Hvad sker der, når synet pludselig svigter? Når det gør ondt at stå ud af sengen? Eller når man overvældes af livets blodige alvor? Holder man nogensinde op med at være forfængelig? Tænke frække tanker? Eller rase over sine egne dumheder?

Se eller gense de tre gennemmusikalske skuespillere og den virtuose pianist, når de giver kabaretgenren et selvironisk spark over skinnebenet. Oplev et råt for usødet personligt tekstunivers og et stærkt potpourri af kendte sange i nye arrangementer. Brutal melankoli, usentimental kampgejst og det nødvendige lys for enden af tunnelen – før det hele er for sent.