Smarteyes Valby
V/ Camilla Haagensen
Spinderiet
Valby Torvegade 19
2500 Valby
Tlf. 70 23 23 03
valby@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook

Find Smarteyes på Instagram

Book synsprøve

Åbningstider
Mandage – fredag: 10.00-19.00
Lørdag – søndag: 10.00-16.00

Velkommen til optiker Smarteyes i Spinderiet

I september 2019 blev det Valbys tur til at nyde godt af den nytænkende optikerkæde Smarteyes, der tilbyder unikke brilledesign fra skandinavisk brillemode til attraktive priser. I butikken finder du et stort udvalg af designerbriller, og der kommer løbende nye kollektioner med stel, som passer til alle typer ansigtsformer og ønsker for at udtrykke sig. I butikken finder du samtidig også et stort udvalg af Ray-Ban solbriller.

Simpelt koncept med gode priser på unikke designerbriller

Hos Smarteyes i Spinderiet er du garanteret briller i god kvalitet. Altid til attraktive priser, som gør det smartere at vælge dine nye briller. Du finder enkeltstyrkebriller til en samlet pris fra kun 1.000 kr. eller flerstyrkebriller til en samlet pris fra kun 2.500 kr. Du kan tilvælge tynde glas med bredt synsfelt, individuel tilpasning, digital opmåling, antistatisk overfladebehandling, vand- og smudsafvisning, hærdning og meget andet. Hvis du vil have briller til gode priser, er Smarteyes i Spinderiet det rette sted. Vi har løbende gode tilbud på briller.

Altid gratis synstest – book tid i dag

Smarteyes’ dygtige optikere glæder sig til at byde dig velkommen og foretage en grundig synstest, som både indeholder en udmåling af din synsstyrke og et sundhedstjek af dine øjne. En synstest hos Smarteyes i Spinderiet er altid gratis. Kig ind i butikken, eller book tid til en synstest online.

sølvpartner