Distortion har været vært for mange børneaktiviteter gennem årene, men i år skiftes der gear, skruer aktivitetsniveauet op og har sammen med kunstorganisationen Rum for Æstetik udviklet en ekstra udvidet udgave af BørneDistortion! De ønsker at skabe en platform for kunstneriske børneaktiviteter, der giver genlyd på et dybere plan hos både børnene og deres familier. Så de forvandler Enghaveparken til en miniature festivalplads med koncerter, djs, talks, kunstværksteder, yoga, pop up bibliotek og meget mere!

Line-up’et inkluderer det unge hiphop talent KARLA, Youtube duo HipSomHap, P3-radioværten Thomas Vibes kids rave og en to timers band-, dj- og danse-ekstravaganza af børnene fra Vesterbro Ungdomsgård.

Fokus for BørneDistortion er børns rettigheder. De bruger BørneDistortion som en platform for børn til at lære om deres rettigheder og deltage i aktiviteter, der udøver disse rettigheder. De samarbejder med UNESCO, DTU, Copenhagen Contemporary, Rune Fjord STUDIO, folkeskoler, børnehaver og Vesterbro Bibliotek og Kulturhus om at skabe et arrangement, der både er kunstnerisk underholdende, formålsdrevet og giver børnene plads til at udtrykke sig selv. Som Whitney sang “I believe the children are our future”, og de er fuldstændig enige!

Noget for dig og familien, så læs mere her og få et overblik over dagens program.

Foto ABW