Iklædt påskens farver og for fuld musik åbnede Tivoli portene til dette års sommersæson, hvor sæsonens første gæster blev mødt med flag, Tivoli-Garden og tusindvis af blomster.  Med over 200 koncerter, 45 mangfoldige events, ny restaurant i Glassalen af folkene bag formel B, Tivolirevy og 3 festivaler er Tivoli klar til en klassisk Tivoli-sommersæson – altid som aldrig før. Der er blandt meget andet udsigt til klassiske rutsjebaneture, candy floss, koncerter med bl.a. Bryan Adams, Black Eyed Peas og Aqua, lækker mad og smukke blomster.

Sommersæsonen strækker fra den 4. april til den 21. september 2025.

I løbet af sommeren kan Tivolis gæster glæde sig til et væld af pop-. Rock-, jazz- og klassiske koncerter.  Der er også hyggelige Syng med-koncerter med Annette Heick og Tivolis Salonorkester, og så får Linda P. sin debut som kreativ chef for Tivolirevyen, hvor hun sammen med et nyt revyhold, der tæller Søs Egelind, Kurt Ravn og Thomas Warberg, har ambitioner om at blande det bedste fra de klassiske revyer med et pust af comedy anno 2025. Danmarkspremiere på Tivolirevyen finder sted den 5. juni. Tivolis gæster kan i sommerens løb også opleve gourmetmad fra fire forskellige Michelin-restauranter, lytte til klassisk musik i verdensklasse, overvære det ypperste inden for dans med balletstjerner fra blandt andet New York City Ballet og The Royal Ballet London samt se genopførelsen af H.C. Andersen-balletten Klods-Hans med scenografi og kostumer af H.M. Dronning Margrethe.

Festivaler sætter nye standarder
Tivoli Food Festival, der sidste år blev en publikumssucces med mange tusinde af besøgende, vender tilbage med fokus på god mad og kvalitetsråvarer i maj (17.05.25 – 25.05.25). Programmet byder bl.a. på workshops, talks, nye spiseoplevelser i Tivolis restauranter, langbordsmiddage, markedsplads på Plænen med danske regioner, og så vender DM i Alkoholfri Øl retur i år i et nyt og større format. Gæsterne kan i sensommeren opleve Have- og Blomsterfestival (30.08.25 – 14.09.25) der inviterer til blomster-udsmykninger, blomsterdyster og udstillinger af blomsterkunstnere af internationalt format som fx Nicolai Bergmann, som er med til at udsmykke en have, som i forvejen står i fuldt flor. Det populære Tivolimesterskab i skovhugning, vender også retur i år.

Premiere på nye restauranter
I Tivoli er mad og drikke forlystelser i sig selv. I år byder Tivoli velkommen til en ny restaurant; Restaurant Glassalen. Det er en af Københavns madscenes skarpeste profiler, der står bag Restaurant Glassalen i Tivoli. I de historiske lokaler byder holdet bag restauranterne; formel B, Palægade, Uformel og Restaurant Sletten Tivolis gæster på smørrebrød af høj kvalitet til frokost og klassisk gastronomi med en twist til aften. Det japanske Tårn byder på pop-ups fra øverste hylde, når Michelin-restauranter fra ind- og udland inviterer gæsterne på top-gastronomi fra hele verden uden at forlade Danmark. Årets pop-up program lægger ud med den Nordjyske Michelinrestaurant, Tri.

Fredagsrock og LørdagsHits
Fredagsrock er et kendt og elsket format og har igen i år trukket store navne fra ind- og udland til Tivoli, men også Tivolis LørdagsHits-koncerterne har bidt sig fast blandt gæsterne. Koncerterne afvikles over otte lørdage i juli og august og hylder musik, der stadig holder efter flere årtier, og alle kan synge med på. Bryan Adams er i år en del af LørdagsHits, og han optræder den 9. august, og NEWS, der i år er gendannet med Søs Fenger i front, kan se frem til et stort ryk ind på Plænen den 12. juli

Pressefoto