Dansk Flygtningehjælps landsindsamling er gået digital i år og Vesterbro plejer at være blandt hovedbidragerne i hele Danmark.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Normalt går tusindvis af danskere på gaden når DRC Dansk Flygtningehjælp afholder sin årlige landsindsamling. Men i lyset af COVID-19-pandemien har vi truffet det svære valg at aflyse vores traditionelle landsindsamling. Vi har en forpligtelse til at passe på dig, de andre indsamlere og de mange tusind borgere, der hvert år åbner døren, når I kommer forbi – og vi kan ikke med god samvittighed risikere at udsætte jer for den smittefare, der kan opstå. Men vi har stadig brug for at sætte alle kræfter ind på at nå målet: At sikre overlevelse, tryghed og værdighed til dem, der hver dag kæmper for at klare livet på flugt.

Du kan gøre en forskel:
ikke ved at stemme dørklokker, men ved at samle ungerne til en kreativ og meningsfuld hyggestund til fordel for mennesker på flugt.

Det er meget nemt:
Du kan tegne her på hjemmesiden og uploade dit billede i det online galleri. Du kan også tegne på papir og efterfølgende uploade det i galleriet. Når du har uploadet din tegning, får du et link til din tegning, som du kan dele på f.eks. Facebook eller sende i en mail til familie og venner og opfordre dem til at give en donation til din tegning. For kun 218 kan du give et hjem til en familie på flugt.

Vesterbros lokale indsamlingsnummer er: 334249. Tegn et hjem er desuden en oplagt aktivitet til efterårsferien lige her www.tegnethjem.dk. Læs mere her.