I nordens oldtid i Island samlede familien sig i deres badstue. Her var rammerne trygge og varme foran ildstedet. Her foregik de daglige gøremål. Der blev spist og drukket, ofte blev der sunget og fortalt islandske sagn og eventyr.

Foto: Amélie Dea Lenel

Det lyder som en vældig fest, og nu skal du holde helt fast, fordi denne tradition kan du faktisk få lov til at opleve, blot i en ny og mere moderne version, da Amélie Dea Lenel, indehaver af den Islandske Badstue hos ‘NORDENS FAMILIE SPA’ på Vesterbro, genskaber lige dé rammer, hvor I som familie kan samles. Her vil I opleve de islandske naturelementer i form af ritualerne til ansigt og krop. Velvære og restitution er en fælles oplevelse – uanset alder.

Der er mulighed for valg af forskellige forløb fra spamenuen, tilpasset til de enkelte medlemmer i alle generationer. I aftaler på telefon eller i mail hvilke ønsker I har, og hun giver individuelle tilbud skæddersyet jeres særlige behov.

Til familieritualerne servers en forfriskning samt noget til ganen, som kan nydes foran pejsen i afslutningen af jeres behandlinger.

Vil du vide mere, så kan du læse mere lige her. Du kan også følge med på Facebooksiden her og få nyhederne først. Dit Vesterbro ønsker dig en god fornøjelse.