I løbet af denne uge åbner nye kviktest-centre i stort set alle kommuner i Region Hovedstaden. Det er Copenhagen Medical A/S, der står for at åbne over 20 nye centre. Sammen med de allerede eksisterende centre, driver virksomheden fra fredag 29 centre i Region Hovedstaden samt fem på Bornholm.

Foto: ABW

Mandag var det Fredensborg, Egedal og Gentofte. Tirsdag Vallensbæk, Ballerup og Frederikssund. Onsdag Hørsholm, Rudersdal og Hillerød og sådan fortsætter det ugen ud.

I takt med, at samfundet åbner op og regeringens nye teststrategi, er der øget behov for at borgerne bliver testet. Fremover bliver det lettere i og med, at der åbner nye testcentre i stort set alle kommuner i Region Hovedstaden.

Det er Copenhagen Medical A/S, der skal drive centrene og her er man i fuld gang med at starte testcentre op med alt, hvad det indebærer af ansættelse af medarbejdere, uddannelse, logistik etc. Blandt andet søger Copenhagen Medical A/S medarbejdere lokalt, der ønsker at blive uddannet som podere eller værter på de lokale testcentre.

“Vi er glade for opgaven og vil gøre vores bedste for at leve op til at levere en god kvalitet til borgerne i Region Hovedstaden og på Bornholm,” siger Jeppe Handwerk, der er direktør for Copenhagen Medical A/S.

Copenhagen Medical A/S har allerede testcentre i Bella Center, Ved Parken, to steder i Helsingør, Lyngby, Farum, Herlev og Helsinge.

I løbet af ugen kommer der nye testcentre i Rødovre, Glostrup, Høje Taastrup, Allerød, Dragør, Tårnby, Hvidovre og Gladsaxe

Copenhagen Medical A/S er importør og distributør af Covid 19 Antigen- og antistof test fra sydkoreanske SD Biosensor. Driver kvik-testcentre i en række kommuner i Region Hovedstaden.

Læs pressemeddelelsen her.