Stressfri er et gratis tilbud til dig, der er ramt af stress, stressrelateret angst eller depression – og til dig, der gerne vil forebygge stress. I dyrker grøntsager og blomster og mediterer sammen – og skaber et helende nærvær. Næste gang er den 26 juli 2023. 
Naturliv er godt for sjælen. Når du er stressramt, er dit nervesystem i alarmberedskab – tankerne ræser af sted, og det kan være svært at være til stede i nuet. I Apostelkirkens gårdhave får I  jord under neglene, og tankerne falder til ro.
Program: onsdage kl. 13-16Fra kl. 13-15: I dyrker naturen i gårdhaven
Fra kl. 15-16: guidet meditation i kirken.
Du kan deltage i det, du har lyst til, og evt. bare kigge forbi og få en kop kaffe. Der er ingen krav, og du behøver ikke tilmelde dig. Se kalenderen for kommende Stressfri i gårdhaven på hjemmesiden.
For alle – uanset tro: Du behøver ikke være kristen eller troende for at deltage.
Stressfri i gårdhaven er et tilbud til alle, der er ramt af stress og har brug for et frirum. Eva Green Meinel og Pernielle Guldstøv står for arrangementet. Læs mere om Stressfri i gårdhaven.
Du finder Stressfri i Apostelkirkens gårdhaveApostelkirken, Saxogade 13 på Vesterbro Se kalenderen for andre meditative arrangementer i Apostelkirken og Folkekirken Vesterbro.
Sted: Apostelkirken, Saxogade 13, København V
Dato: Ons. d. 26. juli 2023
Tid:, kl. 13.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Foto ABW