Den 4. oktober byder Jernbanebyen velkommen til Spor10 Onsdage. Et nyt og gratis initiativ hvor Spor10 hver onsdag danner ramme om en lang række kulturelle, kreative og fysiske aktiviteter for beboere og besøgende i alle aldersgrupper.

Pressefoto Jernbanebyen

Den 4. oktober åbner Jernbanebyen dørene op og inviterer alle interesserede indenfor til Spor10 Onsdage i Spor10, der er et nyt samlingssted i den gamle Toldkammerbygning på Vasbygade i hjertet af København.

Hver onsdag fra den 4. oktober og frem vil Spor10 i samarbejde med Jernbanebyen skabe kulturelle, kreative og fysiske aktiviteter for alle aldersgrupper. Herunder alt fra træningshold til et udendørs fitness-område, et legeområde for både børn og voksne, et værkstedsfælleskab med fokus på iværksætteri og bæredygtighed, fællesspisningsarrangementer, en skateforening og fysiske rammer, der både inviterer til ophold og bevægelse.

”Spor10 skal fungere som lokalt mødested for beboere og besøgende i København på samme måde, som BaneGaarden siden åbningen i 2020 har været et fredfyldt åndehul og gastronomisk samlingspunkt. Vores ønske er nu at samle københavnerne gennem aktiviteter, kreativitet, læring og fysiske aktiviteter,” fortæller Jesse Shapins, Head of Urban Strategy & Design hos NREP.

Programmet for lanceringseventet den 4. oktober tilbyder en bred vifte aktiviteter. Herunder:

  • Kl. 16.00: Spor10 onsdag åbner – besøg udstillingerne, aktiviteter i haller m.v.
  • Kl. 16-18: DGI Gymnastik
  • Kl. 16-19: Integrity X: Udendørs e-sport
  • Kl. 17.30-18.30: Stjernehuset boksning
  • Kl. 16-21: Mills Skate & Event – løbehjul og rulleskøjter
  • Kl. 17-19: Fit with Nick – udendørs træning
  • Kl. 17.30 – 19.30: Aftensmad fra Noon

Et tilbud til en hver smag
Spor10 er den seneste lancering af initiativer, der kommer til at finde sted i Jernbanebyen, der bliver en attraktiv og sund bydel med fokus på klima, fællesskab og det moderne liv.

”Under udviklingen af Spor10 har det været vigtigt for os at sikre, at både tilbuddene og de fysiske rammer understøtter Jernbanebyens inkluderende tilgang til byudvikling samt fokus på mental, social og fysisk sundhed. Vi har en ambition om, at vores nye mødested kommer til at blive et byrum, der skaber plads til alle, og hvor både børnefamilierne, ældre, studerende og alle derimellem kan føle sig velkomne,” siger Jesse Sharpins.

Spor10 Onsdage kan opleves fra den 4. oktober 2023 og hver efterfølgende onsdag fra kl. 16 til kl. 21. Aktiviteterne til Spor10 Onsdage er gratis. Fællesspisningen kan købes billigt for 95 kr. for voksne og 65 kr. for børn. Information om de forskellige aktiviteter kan findes her: https://spor10jernbanebyen.dk

Læs her.