Og brandvarme ferie-forkælelser på Flammen – Sommeren skal nydes sammen.

Er du typen der skal nå det hele på den halve tid når ferien rammer eller elsker du at sætte farten ned og bare nyde? Det ene udelukker ikke det andet, og det er faktisk muligt både at få noget ud af sin ferie og samtidig slappe af.

For det er som om at døgnet har flere timer, når ferien sætter ind – og så er det bare med at udnytte det, fx på Restaurant Flammen.

Som altid har de nemlig lavet maden klar, så du blot skal gribe en tallerken og kaste dig ud i deres grillbuffet ad libitum. Du kan også starte lørdag og søndag med deres weekendbrunch, så du får ekstra energi til resten af dagen.

Så giv familien en sommer med hygge og nærvær – og glem ikke at børn under 12 år spiser til kun 49 kr. inkl. fri softice*

* Tilbuddet gælder børn under 12 år og for op til 4 børn pr. voksen, der spiser hos os. Børn under 4 år spiser gratis. Tilbuddet gælder vores grillbuffet, weekendbrunch og mandagstilbud med ben, fritter og fri softice. Tilbuddet gælder fra 27. juni til og med 14. august 2022 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

SE SOMMERFERIETILBUD

Gå på eventyr i Flammens spilleunivers

Er børnene færdige med at spise lidt før jer voksne?  Så lad dem gå på eventyr i Flammens nye spilleunivers, hvor der er fyldt med sjov og ballade.

Spillene tilgås via en QR-kode, er ganske gratis og har forskellige sværhedsgrader, så der er noget for både små og store børn.

Så lad roen sænke sig, læn jer tilbage og nyd livet på Flammen med fri leg i deres online spilleunivers.

BESTIL BORD