Glem trangen til kød hos den anmelderroste restaurant, der tidligere er kåret som Byens Bedste Veganske. – Souls: Ny vegansk restaurant er åbnet.

De anmelderoste restauranter i kvarteret har fået nyt selskab. Souls har nu slået dørene op med en soft opening, hvor du torsdag, fredag og lørdag, kan sætte tænderne i vegansk mad lavet af pionerer indenfor plantebaseret mad.

Souls er en del af The Ark Collection, der også tæller Restaurant Ark og Bistro Lupa, der alle har modtaget anerkendelse af gastronomiske eksperter for deres plantebaserede mad. Sidste år modtog Restaurant Ark blandt andet den grønne Michelin-stjerne, mens Souls tidligere er blevet kåret som Byens Bedste Veganske.

Souls ligger på Købkes Plads, og i de nye lokaler kan du dykke ned i mange veganske madfavoritter på menukortet.

Læs mere om Souls

Toprestaurant og vinbar på vej til kvarteret

Den gastronomiske scene er i rivende udvikling i Carlsberg Byen, og indenfor de sidste par måneder har både Aamanns Genbo og Coffee Collective slået dørene op, men indrykket af nye spisesteder stopper ikke her.

Inden længe åbner den københavnske toprestaurant Studio i helt nye rammer på Ottilia Jacobsens Plads, og her står en af Danmarks største kokketalenter Christoffer Sørensen, der sidste år modtog Young Chef Award af Michelin-guiden, i køkkenet.

Derudover åbner manden bag anmelderroste Surt, Giuseppe Oliva, vinbaren Lĭquo i kvarteret lige ved siden af J.C Jacobsens Have, og her kan du nyde særligt udvalgt italiensk vin sammen charcuteri, oste, snacks og småretter.

Læs mere om Studio

Læs mere om Lĭquo