Traditionen tro samler Københavns grønne oase gæster fra nær og fjern, når de tænder op i de store udendørs grill og inviterer til Sankt Hans aften søndag den 23. juni.

Pressefoto BaneGaarden

Aftenen byder på en gennemført sommerlig oplevelse, hvor gæsterne vil nyde økologiske sommerklassikere direkte fra grillen, mens de sidder skulder ved skulder ved langborde på BaneGaardens flisbelagte gårdsplads. Udendørshyggen kulminerer, når bålfadene tændes, lyskæderne glimter i aftensolen, og latter fylder BaneGaardens unikke, grønne rammer. Fra start til slut sørger en DJ for sprøde sommertoner, der sætter prikken over i’et.

Middagen er ikke kun for rosé-glade vennegrupper, men også for børnefamilier, der drømmer om snobrød over bål og plads til leg i de eventyrlige vildhaver omkring BaneGaarden.

Menu

– Helstegte ben-skinker, rosmarin, timian og hvidløg.
– Nye kartofler, cremefraiche, ramsløg, radiser, forårsløg og kørvel.
– Grillede grønne og hvide asparges, sommerkål, brunet smør, citronskal, kapers og skalotteløg.
– Grøn salat, brændte majroer, friske ærter, urter og havtorn.
– Surdejsbrød fra BaneGaardens eget bageri

Dessert (tilkøb, 65 kr.):
-Rabarber, vaniljecreme, crumble, brændte mandler.

Praktisk om billetten
Billetpris voksen: 295 kr
Billetpris barn under 12 år: 125 kr
Middagen vil bestå af en sharefood-oplevelse, hvor maden serveres på langborde.
Drikkevarer kan købes på aftenen i BaneGaardens udendørs bar.
Om BaneGaarden.

BaneGaarden er et gastronomisk knudepunkt mellem Sydhavnen og Vesterbro, som byder på økologiske madboder, gourmet surdejsbageri, Sommerrestaurant og ikke mindst kulturelle begivenheder med fællesskabet og gastronomien i fokus.