Hvordan lærer du dit barn at cykle? Hvor tidligt kan du gå i gang? Cyklistforbundet sætter i podcasten JERNHESTEN fokus på børnecykling, og hvordan man som forældre bedst kan hjælpe sit barn til at blive en sej og sikker børnecyklist. 

– At kunne cykle er sjovt og giver børn og unge frihed til at komme afsted til kammerater og fritidsaktiviteter uden at skulle sidde og vente på, at mor eller far kører. Og så er cykling i hverdagen også bare en god måde at få mere bevægelse ind i børns ofte meget stillesiddende hverdag på, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Cyklistforbundet sætter i 3. afsnit af podcasten JERNHESTEN fokus på, hvorfor det er godt for børn at have cyklen som en fast følgesvend i deres liv.

Det sker med masser af inspiration og anbefalinger til at komme godt i gang med børnecyklen, hvad enten man skal i gang med løbecyklen og kosteskaft eller allerede nu cykler ude i trafikken. Du kan også møde en af Danmarks sjoveste mennesker – skuspilleren Ditte Hansen, der fortæller om at få gode ideer til sit arbejde på de daglige cykelture.

Du kan lytte til podcasten JERNHESTEN #3 på alle gænge podcastplatforme og på Cyklistforbundet.dk/podcast.

JERNHESTEN produceres i samarbejde med Dansk Metal.

Læs hele pressemeddelelsen her.