Emmers.dk – til dig der elsker at lave mad og lækkert køkkengrej ! Den nye butik i Istedgade, lokker dig ind med deres skinnede blikfang af gryder, pander og mange andre herligheder til dit køkken, boligen og meget andet!

Jep, her er butikken, som elsker køkkengrej af god kvalitet og lækre specialiteter – så enkelt er det bare. For når der skal eksperimenteres i gastronomiens verden, er det jo vigtigt at køkkengrejet skal være holdbart og funktionelt – Og så må det gerne være råt i stilen. Dét ved Emmers.dk alt om og det viser sig også i butikkens mange varer. Hvis der er noget, man elsker mere end mad, så er det lækkert køkkengrej.

Her er simpelthen alt hvad du måtte ønske dig – ligefra den strikkede gule karklud, til bordet, fede glas, bøger og vi kunne blive ved! Dét her er altså butikken, hvor du kan forkæle dig selv eller købe dig til billige point hos kæresten eller familien med gastronomiske gaveidéer.

Dit Vesterbro var forbi og talte med den utrolig søde assistent, Zlatina, mens ejeren Emmer, var i butikken i Helsingør. Tag med på tur her eller kig forbi Istedgade 124.

Du kan læse mere om butikken på hjemmesiden her.