Træerne står i deres grønneste pragt og hvad kan være dejligere end en god travetur i smukke omgivelser. Den 14. august har du en unik chance for opleve sommerstemningen i Søndermarken på en ny måde, når Bakkehuset holder åben parkvandring.

Foto: ABW

Der står: Søndermarken ligger med sin skovagtige karakter, sine labyrintiske stier og sit bakkede terræn midt i storbyen. Parken hørte oprindeligt til Frederiksberg Slot og var i mange år kongefamiliens private område. Kun en lille udvalgt skare havde egen nøgle til parken, og derfor var Søndermarken et lidt hemmeligt område for de fleste.

På denne parkvandring, hvor Søndermarken står i sit smukkeste sommerantræk, kommer du til at opleve parken fra en ny side sammen med nationalpoeten Adam Oehlenschläger, der som en af de få havde adgang til stedet i 1800-tallet. I besøger et udvalg af havens mange små huse og scenerier, som blev til i den romantiske periode, og I kommer bagom Søndermarkens mange overraskende og sjove historier.

Vandringen er både for dig, der besøger Søndermarken for første gang, og for dig, som hyppigt bruger parken, men gerne vil vide mere om havens kroge og afkroge.
Husk godt fodtøj, da I bevæger jer på kryds og tværs af stierne i det kuperede terræn.

Parkvandringen begynder kl. 11.00 og varer ca. 1,5 time.
Mødested: Bakkehuset: Rahbeks Allé 23, 1801 Frederiksberg C.
Billetter sælges kun via Billetto.

Læs mere her på begivenheden.