For tredje forår i træk inviterer Teatret ved Sorte Hest vores nabolag og andet godtfolk på gratis scenekunst under den åbne himmel.

Pressefoto

Det hele begyndte under coronakrisen. Når vi ikke kunne lukke publikum ind i teatret, måtte vi jo rykke teatret ud til publikum, og på bare to år har GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET udviklet sig til et tilløbsstykke af en tradition på Hesten.

Konceptet er enkelt: På ovennævnte datoer opstiller vi 50 stole til publikum på vores p-plads ved Platanvej 31. Når tusmørket sænker sig, slår vi portene op til vores lille teaterkontor, og hokuspokus skaber vi en magisk intimscene med kulørte lamper.

Her vil skiftende scenekunstnere optræde i ca. 30 min. med en godnathistorie eller et par godnatsange i den lyse aften. Programmet er en skøn kurateret blanding af teatertekster og skønlitteratur, poetiske og musikalske indslag m.v. (se nedenfor).

Der er helt fri entré, og publikum sidder udenfor i den friske (københavnske) luft. Vi uddeler varme plaider til de forfrosne og vandtætte paraplyer i tilfælde af regn, og undervejs byder vi på kaffe eller te og små chokolader til søde tænder.

Starten går for det meste kl. 21.30, men 8. og 9. juni begynder løjerne allerede kl. 21.00. Man skal ikke bestille plads, så man møder bare op (gerne i god tid) – og hvis man ikke når at få en stol, er man mere end velkommen til at indtage en ståplads.

Vi glæder os som ti vilde heste til at byde lokale hundeluftere og aftentursgængere og andre interesserede velkommen til mere god godnatstemning i vores hjørne af Vesterbro og Frederiksberg!

PROGRAM

TIRSDAG 7. JUNI 2022 KL. 21.30

DAN TURÈLL + HALFDAN E LIVE

Mads Wille, Halfdan E, Søren Siegumfeldt og Lars Terkelsen giver uddrag af koncertforestilling med Dan Turèlls uddødelige digte

ONSDAG 8. JUNI 2022 KL. 21.00

DET ER SÅ DET NYE

Morten Holst, Josephine Raahauge og Lars Knutzon læser Line Knutzons stykke Det er så det nye i fuld længde. Maria Vinterberg læser regibemærkningerne

TORSDAG 9. JUNI 2022 KL. 21.00

DEN SKALDEDE SANGERINDE

Steen Stig Lommer, Laura Bro, Lue Støvelbæk, Camilla Bendix, Paw Henriksen og Nadia Jasmin Nielsen læser hele Den skaldede sangerinde af Eugène Ionesco

FREDAG 10. JUNI 2022 KL. 21.30

ALTING ER NOGET 2.0

Sarah Boberg og Anette Støvelbæk læser uddrag af forestillingen Alting er noget 2.0 med tekster af Naja Marie Aidt

TIRSDAG 14. JUNI 2022 KL. 21.30

BEAUVOIR FOR BEGYNDERE

Ellen Hillingsø og Sarah Boberg læser Simone de Beauvoir

Tak til Forlaget Albert

ONSDAG 15. JUNI 2022 KL. 21.30

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen og Olivier Antunes giver smagsprøver på en hidtil uhørt kabaret

TORSDAG 16. JUNI 2022 KL. 21.30

POE-SITTER

Iben Hjejle og Signe Lindkvist læser fine og følsomme godnattekster

FREDAG 17. JUNI 2022 KL. 21.30

AFSLØRES SNAREST

Kæmpe TAK til Frederiksbergfonden, Nordea-fonden, Københavns Scenekunstudvalg og Vesterbropuljen, som har muliggjort realiseringen af  GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2022

HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED

7.-10. JUNI 2022 KL. 20.00

På udvalgte dage kan man varme op til godnathistorierne med et skud ny dansk dramatik i foyeren.

HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED er en absurd komedie af Thomas Lagermand Lundme om de prøvelser og konsekvenser på godt og ondt, som corona og nedlukningen af samfundet har haft for hvert enkelt menneske. Håndsprit, visirer, afstand, øde gader og længslen efter kærlighed former en række bemærkelsesværdige optrin for hovedpersonen, der spilles af Morten Holst i Christoffer Berdals instruktion.

Monologen varer ca. 40 minutter, og det er ganske gratis at deltage. Ingen pladsbestilling – bare kom!

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET og HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED er en del af teaterfestivalen CPH STAGE, som foregår 2.-12. juni 2022

LOPPEMARKED PÅ HESTEN

11. JUNI 2022 KL. 10-16

Når GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET er halvvejs, håndhæver vi en anden tradition og afholder det hyggeligste loppemarked i miles omkreds.

Hestens loppemarked 2022 foregår lørdag 11. juni kl. 10-16 på selvsamme p-plads ved Platanvej 31, hvor man ganske givet kan finde nogle uvurderlige loppefund for enhver smag og pengepung.

Bar Belle Epoque holder åbent hele dagen, så man kan forsyne sig med diverse forfriskninger.

Alle er hjertens velkomne, så kig forbi og gør en god handel. Vi glæder os til at se jer!

Musikalsk optræden kl. 14.00:

Den uimodståelige performancekunstner Ramona Macho og band er tilbage.

Mange hilsner af den kærlige slags og på gensyn

CHEFHOPPEN OG ARBEJDSHESTENE