Den 7 og 8 februar 2020 inviterer Panorama Light Festival, københavns borgere, indenfor i et unikt lysunivers, der med sikkerhed kan få alle ud af vintertrætheden.

I samspil, mellem Danmarks dygtigste lysdesignere, urban rappers og elektroniske dj’s, vil du igennem to dage, blive taget med på en sanselig rejse af en festival.
Festivalen kører fra 17 til kl. 05, hvor du blandt andet kan opleve, workshops i lysdesign, foredrag og interaktive lys oplevelser.

Fredag nat vil musikere fra den Københavnske urbanscene fyre op for den gode stemning, hvor blandt andet, Mia holdgaard, Lunatic, Adam Naima og hele Affiliated kommer og spiller panorama op. Og Lørdag nat, den er dedikeret til den elektroniske scene hvor, Henriette vindenes, Stoltze + Kool K, Beats dygtigste dj’s og Elias Gozal lukker panorama af. Og med lyskunstnere som Hackstage, Panorama Light og Discosmos Design, er der både sikret noget smukt til ører og øjne, når der åbnes op for to magiske nætter hos Basement Cph på Vesterbro.

Tag dine venner og veninder under armen, og kom og oplev vinterens sidste men også smukkeste fest i selskab med resten af København.
En billet til både fredag og lørdag koster 300 kr. og billet til en enkelt dag koster 200 kr. Til de hurtige koster Early Bird billetter til både fredag og lørdag 225 kr., og en enkelt dag koster 150 kr.

Billetterne kan allerede nu købes gennem Ticketmaster på dette link.