En helt ny by- og madoplevelse kommer til Danmark, når Moveat (Move + eat) får premiere først i København og Aalborg. Derefter i byer i resten af landet. Med Moveat-appen som vejviser kan madelskere opdage Vesterbro på ny lørdag 7. september hos 8 lokale spisesteder, der hver byder på en signatur-servering og viser mad, værtskab og hyggelige omgivelser frem. moveat.co og app går i luften i dag.

Moveat – FOTO Torbjörn Lagerwall

Efter fire år med succes og konstant vækst i Sverige med mere end 100.000 gæster årligt, tager Moveat nu turen over Øresund med Danmarkspremiere på Vesterbro i København og Aalborg i september. Senere på efteråret følger Esbjerg, Odense og Aarhus og flere bydele i København.

På en Moveat tager gode venner, kolleger, familien eller to på en date på en hyggelig gåtur gennem en by, bydel eller nabolag og nyder 8 madoplevelser på nøje udvalgte spisesteder. En sjov og velsmagende eftermiddag, der kilder de fleste sanser. Eneste faste holdepunkt er dagens første restaurant, og derefter nyder gæsterne resten af eftermiddagen de korte gåture fra restaurant til restaurant i præcis det selskab, tempo og rækkefølge, de har lyst til. Med Moveat-appen i hånden bliver de ledt på vej til næste ønskede destination via et dynamisk kort.

Smag på hele verden og oplev Vesterbro på en ny måde Den smukke gåtur gennem det centrale Vesterbro, Kødbyen og Carlsberg Byen bringer gæsterne på en kulinarisk jordomrejse til nogle af verdens populære køkkener. I løbet af eftermiddagen kan de glæde sig til at nyde det nordiske køkken, autentisk italiensk pasta og pizza, det japanske køkken og autentisk indisk mad med mere. De 8 steder byder alle på en mindre signatur-servering og hvert sted kan man købe passende drikkevarer dertil.

På Masseria glæder de sig til at byde gæsterne velkommen til en stund med en signaturservering og restaurantens velkendte værtskab.

”Det bliver en smuk lørdag rundt på Vesterbro for gæsterne, og vi ser frem til at byde velkommen til Masseria. Vi serverer Italien på tallerken med stort hjerte, lige fra pizzetta til hjemmelavet pasta, med sydlig varme, råvarer af høj kvalitet og altid med stor smag og passioneret værtskab”, siger Ursula Waltemath, partner hos Masseria.

De 8 udvalgte restauranter, barer og madoplevelser på Vesterbro

Jay Izakayah kombinerer lokale, danske økologiske råvarer med autentiske japanske opskrifter

Masseria med Nicola Fanetti i køkkenet serverer autentisk italiensk pasta i en afslappet atmosfære

Surt serverer pizza af høj kvalitet med forrygende råvarer og særdeles flotte anmeldelser til følge

Kirchen Collective og Sa-Naz Food Journey serverer indisk mad i Kødbyen med fuld smæk på smag og råvarer.

Byens Landhandel Kortrejste lokale råvarer og produkter fra mindre jordbrug og iværksættere på hylderne, og til dagens anledning på tallerkenen.

Ismageriet er inspireret af italiensk gelato og laver kvalitets-is med spændende smagsvarianter

The House of Machines cocktailbar slutter den gastronomiske gåtur af med barsnacks og gode lørdagsvibes.

En madoplevelse mere følger. Hold øje med Hold øje med moveat.co.

Følg Moveat på moveat.co, på Instagram @moveat.danmark, og Facebook.

Om Moveat

Det succesfulde koncept Moveat kommer nu til Danmark. Moveat har eksisteret i Sverige i 5 år, hvor de årligt laver mere end 160 Moveats sammen med 1.500 restauranter for mere end 100.000 gæster. Moveat åbnede i Norge i 2022.

Moveat lanceres i København 7. september og Aalborg 28. september. Senere på efteråret følger andre bydele i København og byerne Esbjerg, Odense og Aarhus. Derefter følger flere byer. En billet koster 595 kr. og inkluderer al mad.

Moveat betyder move + eat og er en gastronomisk gåtur til 6-8 nøje udvalgte lokale restauranter, vinbarer og madoplevelser i byen. Hvert sted byder på smagsindtryk med en helt særlig signatur-servering. Moveat er en dagsoplevelse, der samler venner, familie, kolleger eller to på en date. Stemning, selskab og appetit på nye smagsindtryk styrer rækkefølge og rute i eget tempo, og Moveat-appen viser vej.