Mødrehjælpen lægger for med 2 Info-møder i juni, mandag 7. juni, kl. 11:00 og tirsdag 8. juni, kl. 17:00. Møderne finder sted hos Mødrehjælpen på Abel Cathrinesgade 13, 1654 København V. (sidegade til Istedgade, lige efter Mariakirken, når man kommer fra Hovedbanen)

Foto: ABW

Sommeren forventer de, skal gå med at lave de første aktiviteter, så lokalområdets børnefamilier kan lære jer at kende og I som frivillige kan lære foreningen og hinanden at kende. Efter sommerferien, holder de en stiftende generalforsamling, hvor bestyrelsen sammensættes.

De har ændret planerne lidt (meget) siden 2020. Det er nu besluttet, at Vesterbro lokalforening også skal have sin egen børnetøjsbutik. (de er i øjeblikket ude og kigge efter egnede butikslokaler på Istedgade og Vesterbrogade). De forventer derfor at kunne åbne en stor flot og hyggelig Mødrehjælps børnetøjsbutik efter sommerferien.

En lokalforenings børnetøjsbutik, er dels samlingspunktet for foreningen, dels er det lokalforeningens egen indtægtskilde, hvor I genererer midler til at kunne afvikle præcis de aktiviteter, I selv vil lave, helt uafhængigt af hvad der kan fundraises til ellers.

Tilmeld dig et af info-møderne ved at trykke på linket her.