Torsdag d. 28. januar kl. 17-18 er Vesterbro Lokaludvalg klar på Teams, så du kan stille spørgsmål til dit lokaludvalg. Det oplyser de i en meddelelse på deres hjemmeside. 

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Onsdag d. 3. ferbuar er der borgermøde om opførslen af en ny IKEA ved Kalevebod Brygge (Lokalplansforslag Kalvebod Brygge Vest II tillæg 1). Borgermødet er online på Teams med oplæg fra bygherre og Teknik- og Miljøforvaltningen og med muglighed for skriftlige spørgsmål.

De ønsker, at så mange Vesterbroere som mugligt skal have mulighed for at stille deres spørgsmål og give deres holdning til kende vedr. opførslen af IKEA. Derfor vil de gerne give dig flere muligheder for at få stillet netop dit spørgsmål.

Mød dem på Teams
Torsdag d. 28. januar kl. 17-18 står de derfor klar på Teams, så du kan komme i kontakt med dit lokaludvalg.

Det kan være, at du er forhindret i at deltage ved borgermødet d. 3. februar, eller at du hellere vil formulere dit spørgsmål mundligt i stedet for skriftligt. I alle tilfælde står de klar til en dialog om lokalplansforslaget og tager alle spørgsmål med videre til borgermødet.

Du kan deltage i deres Teams-event ved at klikke her

Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage, hvis du har andre spørgsmål til dit lokaludvalg, eller der er et emne eller område på Vesterbro, som du gerne vil snakke med dem om. De står klar – du sætter dagsordnen.

Læs mere her og se hvordan du kan deltage via Teams