Er du også glad for lædermøbler? Så er det heldigt, at Læderland, der har været Nordeuropas største leverandør af kvalitets lædermøbler i næsten 40 år, står klar til at hjælpe dig med at finde dit næste møbel.

Siden begyndelsen i 1978 har Læderland leveret lædermøbler til mere end 250.000 glade kunders hjem. Læderland har konstant antennerne ude efter nye interessante modeller og udvælger nøje produkterne fra førende danske og internationale møbelproducenter. Blandt andre: Ekornes, Stressless, CaliaItalia, Nicolettihome, SofaTeam, Skalma, Skippers Møbler, Stouby, Himolla, B.D.Design, Berg Møbler, Grandt Møbler og mange mange flere.

Discount eller mangel på ekspertise og service må du lede langt efter, for det overlader Læderland gerne til varehusene. Så kig ind i en af deres to butikker – de har helt sikkert noget til dig.

Du finder Læderland ved Vesterport 4, 1612 København V  og i Roskilde på Navervej 9, 4000 Roskilde. Du kan læse mere om Læderland på deres hjemmeside og holde dig opdateret på gode tilbud på deres Facebookside.