Det gør sommeren og Flammens brandvarme tilbud – Trænger du til sommerferiehygge?

Sommerferien er i fuld gang for de kære skolebørn, og dét skal da fejres med en tur på Restaurant Flammen.

Derfor har de lavet et helt særligt sommerferietilbud til alle med børn, børnebørn, oldebørn, feriebørn, niecer, nevøer, kusiner, fætre m.fl., så du rigtig kan sommerferiehygge med dem du holder af.

Børn under 12 spiser til kun kr. 49,- inkl. fri softice til og med 14. august 2022*

Psst! Der er rift om pladserne… Så har du planer om at hygge med lækker mad på Flammen, er det en god idé at reservere bord med det samme – pladserne forsvinder hurtigere end de kan nå at sige “ferie”

* Tilbuddet gælder børn under 12 år og for op til 4 børn pr. voksen, der spiser hos os. Børn under 4 år spiser gratis. Tilbuddet gælder vores grillbuffet, weekendbrunch og mandagstilbud med ben, fritter og fri softice. Tilbuddet gælder fra 27. juni til og med 14. august 2022 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

SE SOMMERFERIETILBUD

Hvad skal du have til aftensmad?

Smag og behag er som bekendt forskellig …

Derfor er det win-win at vælge takeaway fra Flammen . Hér får du nemlig noget for enhver smag, så ingen går sultne i seng.

Flammens takeaway byder på mørt kød, kartofler, sovs, dip, salat, forskelligt tilbehør og lækre snacks – altså noget til både den store og lille sult.

Husk at du nemt og hurtigt bestiller din yndlingsmenu online – den er faktisk kun et par klik væk

Psst! Glem ikke, at du får GRATIS SOFTICE til hele ordren, ​​​​når du bestiller takeaway på din fødselsdag (husk at tilføje antal til din ordre og medbring ID).

BESTIL TAKEAWAY