Aktivitetscentret Sundholm, Kirkens Korshær på Hillerødgade og nu også Mændenes Hjem på Vesterbro står sammen om dette års juletræssalg. Det oplyses i en pressemeddelelse
Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Det betyder, at julehyggen nu kan nå ud til endnu flere familier, når brugere og frijobbere står klar til at sælge Hjemløse Juletræer på Amager, Vesterbro og i Nordvest. ennem de seneste år har flere københavnere lagt vejen forbi Hjemløse Juletræer på Sundholm, og for nogle familier er det ligefrem blevet en fast juletradition, at det er hér, træet skal i hus.

Langt de fleste finder vej til Hjemløse Juletræer for at give en håndsrækning til de hjemløse og socialt udsatte borgere, der sælger træerne.  “Der er en god stemning, når vi forbereder juletræssalget i Byhaven. Man er en del af noget større her, og vi er samtidig aktive”, fortæller Kenneth, der for første gang er en del af den voksende familie af Hjemløse Juletræer. ”Vi er glade for hver eneste kunde, der lægger vejen forbi”, siger Stine Kneiding, der er leder i Aktivitetscentret.

Hjemløse Juletræer er et hyggeligt samlingspunkt for københavnerne, som vi ser frem til at gentage. I år er der stadesalg i hele 3 bydele, og dermed en enestående mulighed for at flere mennesker kan mødes om julen på tværs af livsomstændigheder.

Det er fortsat muligt at købe økologiske juletræer i str. 150-200 cm, og til næste år kan man slet ikke købe andet!

“Når man har et socialt bæredygtigt salg, virker det helt naturligt, at der også er økologiske træer i sortimentet”, fortæller Stine Kneiding.

Økologiske juletræer har et andet udtryk end konventionelt dyrkede træer. Når man ikke bruger kunstgødning, får hvert træ har sit helt eget særpræg.

Hjemløse Juletræer sælges fra:

Byhaven på Sundholm, Sundholmsvej 44, København S.
Mændenes hjem, Halmtorvet 15-26, København V.
Kirkens Korshærs Herberg, Hillerødgade 64, Nordvest.

Åbningstider:

Hjemløse Juletræer er et samarbejde mellem Aktivitetscentret Sundholm, Kirkens Korshærs Herberg på Hillerødgade og Socialt Frikort Vesterbro

Åbningstider er fra d. 28 november: Tirsdag og torsdag 14-19 og Lørdag og søndag 10-16

Priser:

Økologiske juletræer
75-100 cm: 150 kr
125-150 cm: 300 kr
150-200 cm: 450 kr
Fødder: 20/50 kr

Pottetræer: 270 kr
Pyntegran: 30 kr
Mistelten: 50 kr