Da Absalon lukkede ned i december, åbnede ABSALON RADIO, som et sted, hvor man kan mødes og være sammen, selvom der er lukket på Sønder Boulevard. I mere end to måneder har de eksperimenteret og leget med at sende radio hver dag –  og heldigvis er I mange, der har haft lyst til at lytte med.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Vil du også være med, så har de lavet en RADIO- APP, hvor du kan lytte til radioen live, se ugens sendeplan og høre de nyeste podcasts. Du henter den til din smartphone eller tablet i App Store og hos Google Play. Vil du gerne lytte med en computer, så kan du det via www.absaloncph.dk.

Absalon Radio er i luften hver dag fra kl. 7 om morgenen til midnat. En masse nye og gamle venner af huset sender live fra radiotårnet,  laver quizzerradioyogafredagsfester, udsendelser om kunstplantermusik og en hel masse andet. Alt kan ske, og der opstår noget nyt hver uge.

Du kan se sendeplanen i app’en og på deres hjemmeside.  Hold dig ikke tilbage, hvis du har ideer eller feedback eller gerne vil være med. Du kan få fat i dem på radio@absaloncph.dk eller tlf. 50 23 86 02. De vil meget gerne høre fra dig.