Klar til en ekstraordinær smagsoplevelse? På Flammen har de kød på grillen hver aften, bl.a. duroc cubes. Men måske ved du ikke helt hvad duroc cubes er?

Duroc er en eksklusiv svinerace og kendt for deres rød-brune farve. Kødet fra Duroc-grise er meget saftigt og smagfuldt, og har en lækker fedtmarmorering. De skærer kødet i tern, giver det en røget og let sødlig marinade og tilbereder det til perfektion – og så har du Flammens duroc cubes!

HUSK: Svinekød kan sagtens tage gourmetkampen op mod oksekødet – både på smag og mørhed. Døm selv næste gang du besøger Flammen.

SE MENU

Gratis glas bobler til studenter og svende. Bliver du student eller svend lige om lidt?

Så tag din studenterhue på eller medbring dit svendebrev næste gang du spiser på Flammen – så giver vi et gratis glas bobler til dig* De ønsker alle nyudsprungne og kommende studenter og svende et stort TILLYKKE!

*Tilbuddet gælder fra d. 7. juni 2022 til og med d. 30. juni 2022, og omfatter kun nye studenter og svende fra 2022. Der gives ét glas af husets bobler til studenten/svenden.

Psst! Saml alle du holder af til en festlig aften på Flammen – de har masser af plads og et stort udvalg af dejlige retter med noget for enhver.

BESTIL BORD