I Reden København tager de glædeligt imod donationer, som Redens kvinder får glæde af.

De modtager meget gerne rent og pænt tøj og sko. Ligesom alle os andre er det vigtigt for Redens kvinder at se præsentable ud. Tøjet skal være sæsonbestemt. De har intet lager og de tager derfor kun imod sommertøj og sko i sommerhalvåret og vintertøj og sko i vinterhalvåret.

Der modtager gerne små størrelser. Størstedelen af Reden Københavns kvinder bruger små størrelser i tøj, hvorfor str. 36-40 er at foretrække.

Beautyartikler
Her tager de ligeledes gerne imod shampoo, balsam, tandbørster, tandpasta, bruncreme, deodorant, bodylotion, ansigtscremer, make-up o. lign. Vær dog opmærksom på, at du ikke donerer næsten tom emballage og produkter, som har overskredet deres holdbarhedsdato.

Mad
Reden København tager både imod små og store fødevaredonationer. Har du holdt et firmaarrangement, fest eller noget helt tredje og har maden ikke stået fremme, så kan kvinderne få stor glæde af det. Eller har du som privatperson lyst til at komme med mindre donationer som f.eks. hjemmebag, Nutella, slik, sodavand eller lignende, så skal du også være meget velkommen.

Kontakt dem inden på telefon 3323 4052.

Elektronik
Du kan ligeledes donere din aflagte mobiltelefon, tablet og bærbare computer plus oplader. Det er dog vigtigt, at du renser donationen for personlige oplysninger og allerhelst har genskabt fabriksindstillingerne.

Jul
De modtager hele året økonomisk bidrag til julen i Reden København. Læs mere om, hvordan du støtter dem her.

Når december nærmer sig, så tager de også meget gerne imod julegaver til Redens kvinder. Påtænker du at ville donere julegaver, så kontakt dem på telefon 3323 4052.

Læs mere her.

Foto ABW