Det her er ikke nogen almindelig byvandring! Den personlige historie er i fokus, og du kan høre om at være hjemløs, stofmisbruger eller på anden måde socialt udsat. Du er selv med til at skabe byvandringen, så stil endelig spørgsmål til guiden.
Dagens guide på Vesterbro er Julie! Her er beskrivelsen: 
Selv når livet kører som smurt med arbejde, sunde familierelationer, venner og kæreste, så kan det hele godt køre af sporet! Det gjorde mit liv, da der blev kastet en pose hvidt pulver på bordet til en fest.
Hvad fortæller jeg om? Jeg har levet 31 år og 4 af dem, har været levet udover det sædvanlige. I midt 20’erne blev jeg til en fest præsenteret for noget jeg ikke vidste hvad var, men jeg var nysgerrig og blev hooked med det samme. Det var heroin og det fik lov til at styre mit liv de næste 4 år.
På min tur vil I høre om hvordan mit liv har bevæget sig fra at være velfungerende med arbejde, familie, lejlighed, venner, til at skulle leve et dobbeltliv hvor den velfungerende tilværelse skulle kombineres med et stigende misbrug, for til sidst at stå, leve og arbejde i en anden og meget rå virkelighed. Det er noget af en rejse jeg har været på og det har ikke været de nemme discipliner jeg har konkurreret i, skulle jeg lige hilse og sige!
At leve som misbruger kan tage meget fra dig; dit hjem, din omgangskreds, din livsglæde og omsorgen for dig selv og andre – afhængigheden udvisker dine værdier og grænser langsomt. Men tag ikke fejl; selvom man lever råt, så findes der stadig moral og klarsyn og det holdt jeg fast i, selv da jeg var allerlængst nede.
På et tidspunkt kommer jeg i kontakt med de helt forkerte mennesker og det fik sendt mig på rette kurs og ud af mit misbrug – nogle gange er det en kombination af underlige tilfældigheder og viljestyrke, der skaber de helt rigtige betingelser for en forandring.
Selvom det er en tung historie jeg bærer med mig, så har den ikke taget mit gode humør eller humor fra mig og det er jeg både stolt og glad for! Jeg glæder til at tage jer rundt på Vesterbro og overraske jer med fortællinger fra mit liv!
Hvorfor fortæller jeg? Det er helt vildt givende at jeg kan få muligheden for, at fortælle om mit liv og skabe forståelse for, hvad et misbrug er og hvor lidt der skal til, før det kan gå helt galt. Når jeg fortæller i Gadens Stemmer føler jeg, at jeg er noget værd!
Anbefalet aldersgrænse: 12 år.
Sted: Stampesgade 1, Stampesgade 1, København V
Dato: Lør. d. 1. juli 2023
Tid:, kl. 14-15.30.
Pris: Entré: 149 kr Køb/bestil billet
Foto ABW