Hvis vi alle fortsat passer på hinanden, har regeringen givet grønt lys for, at de yngste børn kan komme tilbage onsdag den 15. april. Københavns Kommune oplyser følgende i en pressemeddelse.

Hvis vi alle fortsat passer på hinanden, har regeringen givet grønt lys for, at de yngste børn kan begynde at komme tilbage i vuggestuer, børnehaver og skoler for 0.-5. klassetrin fra onsdag den 15. april. Det er dog blandt andet på betingelse af, at børnene skal være så meget ude som muligt, at der er god afstand, og at der gøres grundigt rent i institutionerne. Vi glæder os til at se børnene igen, men vi afventer i Københavns Kommune nu retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne, så vi kan planlægge en forsvarlig vej tilbage til hverdagen for børn i daginstitutioner og de yngste skolebørn. Alle forældre får nærmere besked fra deres daginstitution eller skole, når vi ved mere.

Alle øvrige restriktioner fortsætter foreløbig frem til 10. maj. Det betyder, at en række af vores kommunale services og tilbud fortsat vil være på pause eller køre anderledes end normalt. Du kan følge med i, hvordan de forskellige områder fungerer – og hvordan du som borger eller virksomheder stadig kan komme i kontakt med os på kk.dk/corona