Invitation: Kom til en talk om upcycling af fødevarer i fremtidens ølproduktion.

Hvordan kan fremtidens øl brygges på en mere bæredygtig vis, og hvordan kan overskudsfødevarer blive en integreret del af ølproduktionen?

Det kan du blive klogere på fredag d. 21. marts, når Home of Carlsberg inviterer til en talk om, hvordan og hvorfor Husbryggeriet Jacobsen og Bageriet Jalm&B igen er gået sammen om at brygge en øl, der indeholder rester af overskudssurdejsboller fra Jalm&B. Øllen hedder Saison à la Bun – og den bliver ikke den sidste i rækken.

Det hele sker i Madklubben Home of Carlsbergs lokaler fra kl. 17.30 til 19.00.

De får besøg af Erik Lund, mangeårig mesterbrygger fra Carlsberg Laboratorium, og Mads Lundén Hermanssen fra Jalm&B, som fortæller om bageriets cirkulære partnerskaber, og hvad fremtiden byder på. De får også besøg af Maud Betbeder fra ingeniørvirksomheden Niras, som arbejder med at gøre bryggerier mere bæredygtige.

Undervejs vil der også være en bryggeridemonstration, som viser, hvordan man i praksis anvender overskudsbrød i ølbrygning.

En billet til talken indebærer: En flæskestegssandwich af den Artisan surdejsbolle, der bruges i øllen, og den omtalte øl: Saison à la Bun.

Der er begrænsede pladser, så du skal ikke vente for længe med at booke din billet.

LÆS MERE OG FIND DINE BILLETTER HER