Bageriet PERRON, beliggende på BaneGaarden mellem Sydhavn og Vesterbro, har i år kreeret 4 fastelavnsboller med fokus på cremede kombinationer og ekstraordinær smag.
Du kan fra d. 11. januar smage disse 4 varianter:
En fastelavnsbolle på en bund af wienerdej med saltkaramel, bergamotte-curd og citroncreme. En anden variant på en bund af wienerdej med vilde svenske blåbær og solbærcreme. En tredje variant med æblekompot og kanelcreme. En gammeldags fastelavnsbolle med remonce, vaniljecreme og chokoladeglace.
Fakta:
Priser:
Gammeldags fastelavnsbolle 38,-
Flødefastelavnsbolle 55,-
3 stk. flødefastelavnsboller 150,-
Åbningstider PERRON:
Onsdag – fredag: 8.30-16.00
Lørdag-søndag: 9.00-16.00
Adresse:
Otto Busses Vej 45, 2450 Kbh SV