Overvejer du, at investere i kunst til dit hjem, så bør du tjekke “Galleri hVepsen” ud, for her er tale om de lækreste streger, fede farver og absolut personlighed bag det hele. Her går man ikke ned på udstyr. 

hVepsen Art Collective blev grundlagt i København sommeren 2015 og har nu beliggendehed på hjørnet af Ingerslevsgade og Krusågade. Du snupper 5 trin ned og bevæger dig ind i et lyst og dejligt kælderrum med masser af flotte kunstværker og kærlighed. Ja, du føler dig faktisk omgående som hjemme og der er masser at kigge nærmere på – uanset om det er et lille maleri eller stort – og ejeren er bare så sød og sjov.

Det er stensikkert: Er du vild med kunst, og har du lyst til forandring og inspiration i hjemmet, så er det her det sker. Malerierne har den lækreste energi, stregerne elegante og farverne er helt geniale, og så er det også værd at nævne, at priserne er ganske behagelige.

Dit Vesterbro var en tur forbi og fik taget disse stemningsbilleder. Vil du vide mere, så tjek hjemmesiden ud eller læs mere facebooksiden her. Kan nysgerrigheden ikke dæmpes, må du selvfølgelig bare selv kigge forbi.