Så vil du elske det tøj og accessories Frelsens Hær Redesign i øjeblikket samler til deres nye webshop, der starter op omkring den 1 februar.

De skriver på Facebook: Color blocking betyder egentlig at man kommer med nogle ofte stærke stiludtalelser gennem kombinationen og brug af farver. Traditionel color blocking består af at sammensætte to eller tre forskellige, men komplementære farver sammen i ét outfit.

Afhængig af mod kan du enten bruge farver fra forskellige dele af farvehjulet ( der blev udviklet af teoretikeren Johannes Itten i 1961 ) eller du kan “go all in” og bruge komplementær farver. En farve og dens komplementærfarve er både en modsætning og en helhed.

Er du i tvivl om hvilke farver der er komplimentære, kan du flere steder downloade et farvehjul og kigge nærmere på hvilke farver der ligger overfor hinanden i hjulet – det er de farver der er komplimentære.

Komplimentære farver er:
Rød – grøn
Blå – orange
Gul og violet.

Indtil de åbner deres nye webshops kan du gå på opdagelse i din garderobe og prøve ud fra farvecirklen at skabe nye spændende outfits af det du allerede har liggende…det er faktisk ret sjovt.

Foto: Frelsens Hær Redesign