Region Hovedstaden har øget københavnernes muligheder for corona-test. Det nye testcenter i Brønshøj ligger i Bystævneparken 31, 2700 Brønshøj. Det er hurtigtest i næsen. Således skriver Københavns Kommune i deres seneste opslag på Facebook

Det er uden tidsbestilling, og det er for alle fra 6 år. Det nye testcenter åbner fredag den 21. maj kl. 12, og derefter er der åbent hver dag fra kl. 8-20. I Fælledparken er testcentrets åbningstid udvidet, så der nu er åbent fra 6-22 i hverdagene og fra 8-22 i weekender. Det er også hurtigtest fra 6 år.

På Tietgensgade på Vesterbro har testcentret nu døgnåbent. Også hurtigtest fra 6 år.

Og til alle jer, der endnu ikke har hørt det, så åbnede der for nyligt et testcenter i Indre By på Frue Plads 2, 1168 Kbh. K. Det er også hurtigtest for alle fra 6 år. Og der er åbent hver dag fra kl. 7-22.

I Bella Center på Amager er der ikke længere drive-in, men kun adgang for gående. Det skyldes trafikproblemer. Der er åbent hver dag fra kl. 7-20. Region Hovedstaden arbejder på at finde en ny lokation med mulighed for drive-in.

Alle testcentre her ovenfor er uden tidsbestilling.

Og med et lille lokalt testcenter i Tingbjerg er der nu 10 testcentre i København. Plus lufthavnen, Forum, Zoo og alle de andre i kommunerne rundt om København.
Se alle testcentre og åbningstider på www.kk.dk/coronatest