Er du til små hyggelige cafeer med en masse på hjertet, så skal du lige holde øje med den ny cafe på Vesterbrogade, nemlig Trowsbar. Her møder du den skotske indehaver, Janne, som tager imod dig med et pragtfuldt smil og en masse lækre sager på menukortet. 

Når du træder ind i den hyggelige cafe, syner den ikke at være særlig stor, men tag ikke fejl, for den er faktisk lidt af en skattekiste. Kigger du nærmere, vil du opdage en døråbning til et baglokale, hvor der er plads til intet mindre end 50 gæster – og det er rigtig hyggeligt og rummeligt, med behagelige siddepladser, spil og meget mere.

Udover den gode kaffe og de skønne øl, så afholdes der søndags-jazz 2 gange hver måned. Der er derudover løbende arrangementer som pop quiz og andre sjove events. Der er også mulighed for at nyde en god fredagsbar for dig og dine kollegaer og meget mere, så du skal nok lige holde øje med den gode cafe!

Står du og mangler en god gaveide til en god ven, så kan du faktisk også købe et gavekort til cafeen eller sågar leje det til fødselsdage eller mindre fester. What’s not to like?

Dit Vesterbro var på besøg forleden dag, så tag et kig med her eller tjek cafeen ud på deres facebookside lige her.