Hats, Boots & Bourbon, ja det kunne være titlen på en vaskeægte oldschool klasissker, men det er det ikke – det er en fabelfantastisk butik i Istedgade, der er værd at kigge forbi. Særligt hvis du er til fede hatte, sko og velsmagende whisky!

Butikken startede i 2017,og man må sige at der er styr på den fede og genmmeførte stil. Når du træder indenfor, bliver du straks taget godt imod og der er en topprofessionel vejledning, om du søger noget speciel eller blot skal bruge ideer til dit næste tøjkøb.

Skal du lige have en velfortjent pause fra de mange input, så kan du lige tage dig en cocktail eller kaffe, mens du samler samler kræfter til mere inspiration til din stil og tager hele atmosfæren ind. Der er alt fra Fedora og Stetson hatte til Sixpence fra Baileys og Rebel. Sko fra Sneaky til til Grooming kit  og ure fra Komono.

Dit Vesterbro var på besøg forleden og fik taget disse billeder. Vil du selv tjekke dem ud, så kan du tage et kig på hjemmeside eller Facebooksiden / Instagram – men hånd på hjertet, det vil være så meget sjovere, hvis du kiggede forbi butikken i Istedgade 24. Så er du godt kørende til påsken og de varme forårsdage i vores hood.