Er du til de helt traditonelle pizzaer, de veganske eller gluenfrie af slagsen, så bør du kende til DEJ – den nye resturant der ligger på Halmtorvet 27 E – et spytkast fra Kødbyen. Her får du en ekstra ordinær skøn oplevelse – på flere plan.

Ejeren, Sami Kurjieh, åbnede restauranten den 17. januar 2019 og fik en fantastisk start på rejsen på grund af deres Take-Away samarbejde med Wolt, men også på grund af den store interesse fra diverse medier.

Her blev de blandt andet nævnt i både Elle, Børsen, Politikken og Bo Bedre. Dette førte hurtigt til fuldt booket aftener og en Instagram profil med næsten 1.700 følgere på knap et par måneder.

Foto: Jesper Thode Larsen – Dit Vesterbro

Dette har bragt dem videre med skønne tiltag, som f.eks. deres weekend brunch som en udvidelse af konceptet og menukortet. Derudover kan du også opleve DJ+ARTIST event, som er et event, der kører den sidste lørdag i måneden, hvor der hver gang er en ny dj, som spiller musik i løbet af aftenen og en optræden fra en upcoming musik artist.

Selv om de er ‘nye’, så har de allerede formået at skabe en velfortjent opmærksomhed DEJ, både lokalt men også udenfor Vesterbro. Måske det helt sikkert kan skyldes, at de på ingen måde er gået på kompromis med deres kerneprodukt, pizzaerne. Ved hjælp af Månedens Pizza eksperimenterer de løbende og tilføjer nye pizzaer til menukortet.

Vil du vide mere om DEJ, så kan du læse mere her. Du kan også følge med på deres Facebook eller Instagram. Så er du godt opdateret med de velsmagende pizzaer, de spændende events og meget mere.