Find information om corona-vaccination og hjælp til transport til vaccinationsstedet, hvis du bor i Københavns Kommune. Det oplyses på sitet. 

Foto ABW

Vaccination af borgere i Danmark og i København er i fuld gang. Sundhedsstyrelsen inviterer løbende forskellige målgrupper til vaccination. Når det er din tur, vil du modtage et brev i din e-Boks eller som fysisk post, hvis du er fritaget Digital Post.

Sådan bestiller du tid

Du skal selv bestille tid til vaccination (vacciner.dk) med dit NemID eller ringe og bestille tid på telefon: 30 66 89 37 (hverdage klokken 8.00-17.00 og weekender klokken 8.00-16.00).

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til vaccination mod COVID-19, kan du ringe til myndighedernes fælles COVID-19-hotline på telefon: 70 20 02 33.

Har du sundhedsfaglige spørgsmål til, om du skal tage imod tilbuddet om vaccination, bør du tale med din praktiserende læge eller den sygehuslæge, der kender dit sygdomsforløb.

På Sundhedsstyrelsens side og i deres pjece om vaccination mod COVID-19 kan du blandt andet læse om, hvorfor man vaccinerer, om det danske vaccinationsprogram og om bivirkninger.

Bliv vaccine-ven

Kender du en, som er tilbudt og ønsker vaccination, men som godt kunne bruge lidt hjælp? Så tilbyd din hjælp som vaccine-ven.

For mange er det ikke nemt at booke tid til vaccination. Eller at komme afsted uden en at følges med. Vi opfordrer derfor københavnerne til at tilbyde at hjælpe familie, venner og naboer, der har fået brev om vaccination.