Traditionen tro slår Fisketorvet i år dørene op til Game Week, men denne gang med en helt ny og spændende oplevelse, der vil få barnet frem i alle besøgende og give et nostalgisk gensyn med spil fra flere årtier. I samarbejde med LEGO og Experimentarium kan du til dette års Game Week bygge sjove og kreative fremtidsløsninger.

Gameweek, Vitus og Annabella. Pressefoto Fisketorvet

Fisketorvet er stolte over at kunne annoncere, at Game Week i år vender tilbage fra d. 13.-22. oktober i nye klæder gennem et samarbejde med LEGO og Experimentarium, hvor besøgende i alle aldre i år kan prøve kræfter med at bygge modeller af fremtidsløsninger med LEGO-klodser.

I løbet af Game Week udstilles de besøgendes modeller af fremtidsløsninger i Fisketorvet og skal inspirere til en bedre fremtid. Hos Fisketorvet har man glædet sig til at præsentere det nye samarbejde om Game Week:

”Vi har glædet os meget til at kunne invitere alle til dette års Game Week og til at præsentere samarbejdet med LEGO og Experimentarium, der vil sætte de besøgendes fantasi på prøve og skubbe til grænserne for kreativitet. Samtidig er vi stolte af at være med til at sætte fokus på voksende samfundsudfordringer med dette års Game Week,” siger Helle Garcia Korndal, Head of Commercial Management Denmark hos Fisketorvet.

Forslag til fremtidsløsninger bygges i et farverigt univers
Til Game Week hos Fisketorvet d. 13.-22. oktober vil besøgende blive mødt af et farverigt LEGO-område, hvor de kan bygge deres visionære løsninger for fremtidens metropol for at sætte fokus på den voksende biodiversitets- og klimakrise. Hos Fisketorvet håber man at se et væld af fremtidsløsninger:

”Jeg tror på, at alle i princippet kan være med til at løse de udfordringer, vi som samfund står over for. Derfor håber jeg at se en masse gode fremtidsløsninger blive bygget, hvad end det er inden for nye transportmidler, skraldesortering, klimavenlige boliger, naturbeskyttelse eller nogle helt andre løsninger,” siger Helle Garcia Korndal.

Samtidig får besøgende til Game Week mulighed for at mærke nostalgien ved at gå på opdagelse i forskellige spil fra flere konsoller og årtier. Det tæller alt fra 80- og 90-ernes klassiske arkadespil såsom Pac Man, konsolspil gennem 00’erne og årtierne frem, diverse brætspil og speedcubing samt en særlig Pac Man jagt i Fisketorvets butikker.

Game Week kan besøges på Fisketorvet hver dag fra d. 13.-22. oktober. Til Game Week er aktiviteter gratis at deltage i, med ved køb af Efterårsferiebilletten kan familier med børn tage del i endnu flere hyggelige arrangementer over ferieperioden.

Se mere her: https://www.westfield.com/denmark/fisketorvet/gameweek