Københavns Kommune tilbyder helt eksklusivt, at man kan blive gift på særligt udvalgte udendørs steder henover sommeren. Drømmer du om at blive gift under åben himmel og på et ganske særligt sted? Så har du netop nu chancen.

Københavns Kommune giver nemlig gifteglade par muligheden for at give hinanden sit ”ja” ved en række særlige steder under åben himmel i København i sommeren 2019. Der er stadig ledige tider på følgende arkitektoniske, smukke lokationer:

10. august – På toppen af CopenHill
17. august – I haven på Odd Fellow Palæet
31. august – På BLOX med udsigt over vandet

Er man den aktive type kan man få en vielse af en helt særlig kaliber på toppen af CopenHill med Københavns skyline i baggrund. Vielsen vil foregå på udsigtsplatformen med udsigt til Øresund og Amager Strandpark. Det er efter vielsen muligt at benytte de grønne områder på bakken til en uformel skovtur, eller man kan afholde receptionen i restauranten på terrassen lige under udsigtsplatformen.

Ønsker man derimod et intimt bryllup i et af Københavns mondæne og skjulte åndehuller, byder Odd Fellow Palæets smukke have på romantiske omgivelser. Den gamle have blev reetableret i 1992. I haven mødes ny og gammel arkitektur på smukkeste vis. Vælger man at blive viet på BLOX får man en urban lokation ved kanten af Københavns havnefront, med udsigt til Langebro, Den sorte Diamant og Christian IV’s Bryghus. BLOX er indbegrebet af moderne arkitektur.

Fakta.
Du kan tilmelde dig en særlig vielse i det fri via: https://idocph.kk.dk/indhold/vielse-i-det-fri-2019
Denne sommer har der været 9 lokationer, hvor man kunne blive viet i det fri.
Vielserne foregår mellem kl. 10.00 – 14.00
Det koster 850 DKK at blive viet i det fri.

For mere information, læs mere her.