Hvis du er på udkig efter nye stole til spisebordet, må du vide at udvalget er stort, og at det kan være udfordrende at orientere sig og finde de rette stole i udvalget. Men frygt ej, for her får du nogle råd til, hvad du skal være opmærksom på ved valg af nye spisebordsstole.

Stole med stofbetræk eller læderbetræk?
Det er muligt at få stole med stofbetræk, mens det også er muligt at få de klassiske læderstole, og for at vælge de rette, er der flere parametre, der skal overvejes. Først og fremmest er det essentielt at overveje mulighed for rengøring. Når der er tale om spisebordsstole, er der en risiko for, at der bliver spildt, og her er det vigtigt, at dette kan rengøres. Her er læderbetræk lidt lettere at gøre rent, da de fleste mad- og drikkevarer blot kan tørres af. Ved nogle typer af stof kræver det mere specifikke rengøringsmidler at gøre rent.

Derudover bidrager de to typer af stof også forskelligt til udseendet på stolene og dermed også til stolenes bidrag til indretningen. Og det er vigtigt, at stolene passer ind i indretningen. Hvis du har andre lædermøbler, vil det være oplagt at fortsætte stilen, medmindre du i højere grad ønsker at variere det med stofbetrækket. Med stofbetrækket er det også muligt at få stole i flere forskellige farver.

Stolene skal passe til bordet
Det er essentielt at spisebordet og stolene passer sammen i udseende, hvilket blandt andet gøres ved at finde nogle farver, der matcher og klæder hinanden, således de to dele kommer til at fungere som en helhed. Hos Møbelkompagniet kan du finde et stort udvalg af stole til spisebordet, og det kan også være en fordel at kigge i et større udvalg for at finde inspiration, mens der i et stort udvalg også er mulighed for at finde dine nye stole.

Det er essentielt at spisebordet og stolene passer sammen i udseende, hvilket blandt andet gøres ved at finde nogle farver, der matcher og klæder hinanden, således de to dele kommer til at fungere som en helhed. PR-foto.