vesterbro-L

Det åbne atelier

Atelieret er åbent i Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31 på tirsdage kl. 13-16. Du kan komme og gå, som det passer dig. Det er helt uforpligtende at være med. Og det er gratis at deltage.

Læs mere
Det åbne atelier

Amarna - Solgudens by

Stift bekendtskab med farao Akhenaten, som i 1350 f.v.t. overtog magten i Ægypten og dikterede en helt ny religion med solguden Aten som eneste tilladte gud. Hør om, hvordan denne nye gudedyrkelse førte en markant samfundsomvæltning med sig. Og bliv klogere på, hvordan kongeparret, Akhenaten og hans dronning Nefertiti, grundlagde byen Akhenaten, i dag kendt som Amarna, som ny residens med templer, paladser, boligområder, værksteder og grave. På omvisningen vil du også høre om, hvordan Ægypten efter Akhenatens død vendte ryggen til de religiøse reformer og byen blev forladt efter kun omkring 20 år som residens.

Læs mere
Amarna - Solgudens by

Glæd jer til Copenhagen Comics 2024

Glæd jer til Copenhagen Comics 2024
Næste års festival bliver den 18-19 maj 2024. Ja, vi kan godt begynde at glæder os!

Læs mere

Find kreativiteten frem til Have- og Blomsterfestival

Som en del af festivalen har de inviteret nogle af Danmarks grønneste fingre ind i Haven, og hver især står de klar med favnen fuld af mos, fine sommerblomster og farverigt crepepapir til forskellige, kreative workshops. Du lærer at lave smukke buketter af fint crepepapir, lave din helt egen Kokedama med mos eller en buket af sommerblomster fra danske haver. Der er begrænsede antal pladser, så hent din billet allerede nu.

Læs mere
Find kreativiteten frem til Have- og Blomsterfestival

Stressfri i gårdhaven

Stressfri i gårdhaven
Naturliv er godt for sjælen. Når du er stressramt, er dit nervesystem i alarmberedskab - tankerne ræser af sted, og det kan være svært at være til stede i nuet. I Apostelkirkens gårdhave får I  jord under neglene, og tankerne falder til ro.

Læs mere

Snart kan de få besøg af Fødevarestyrelsen

’Stop madspild’, ’Overskudsmad’ og ’Gratis mad’. Du er sikkert stødt på en facebookgruppe eller et website med en lignende titel, som indsamler overskudsmad for at donere eller sælge den til forbrugere i lokalområdet. Donorerne er alt fra private ildsjæle til veldrevne organisationer, der har kastet sig ind i kampen mod madspild. Men inden de laver en aftale med den lokale brugs og opretter en facebookgruppe, er det vigtigt, at de har styr på reglerne for fødevaresikkerhed. Det er også vigtigt, at de undersøger, hvornår man skal registrere sig som virksomhed hos Fødevarestyrelsen.

Læs mere
Snart kan de få besøg af Fødevarestyrelsen

Nåede du ikke Early Bird? Så bliver du glad nu

Nåede du ikke Early Bird? Så bliver du glad nu
Så har Art Nordic et plaster på såret til dig. Lige nu kan du nemlig få billet til ARTUNITES med en sommerrabat på 30% på billetten, som normalt koster 90 kr. i forsalg og 115 kr i døren. RABATTEN GÆLDER TIL OG MED 1. AUGUST.

Læs mere

Kirkevandring på Vesterbro

Vær med til en historisk by- og kirkevandring på Vesterbro den 25 juli. I begynder i Eliaskirken på Vesterbros Torv, hvorefter I går til Mariakirken, uKirke (tidligere Gethsemane Kirke), og så slutter I i Apostelkirken i Saxogade, hvor der bydes på en lille. Det koster ikke noget at deltage, men det er nødvendigt at tilmelde sig.

Læs mere
Kirkevandring på Vesterbro

Efterlysning af gerningsmand bag groft røveri i supermarked

Efterlysning af gerningsmand bag groft røveri i supermarked
Søndag den 18. juni 2023 kl. 12.37 indfandt en gerningsmand sig i Rema 1000 på Finsensvej på Frederiksberg med en kødøkse, som han brugte til at true en ekspedient. Siden har Københavns Politi efterforsket sagen og offentliggør nu overvågningsbilleder fra supermarkedet af gerningsmanden i håb om, at der er borgere, som genkender vedkommende og kontakter politiet. Se billederne her. 

Læs mere

Der sker en masse på Vesterbro - se det sker her

Følg Dit Vesterbro på Facebook

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-vesterbro.dk