Lørdag d. 15 maj åbner GALLERY POULSEN udstillingen 3Dimensional med Super Future Kid (DE), Alonsa Guevara (CL) og Tine Nedbo (DK). Det oplyses i en pressemeddelelse.

Med 3Dimensional udstiller vi tre stærke kvindelige kunstnere, der har hver deres særegne udtryk, der ved første øjekast virker kontrastfyldt, men graver vi et spadestik dybere kommer udstillingens fællestræk frem til overfladen. Og de fællestræk bliver fremhævet desto mere i forskelligheden. Kærligheden og håbet er fællesnævneren her

PR-foto: Tine Nedbo, Fresh out of Fucks, 2021

og sætter dermed spotlight på det der i sidste ende og som altid skal bringe menneskeheden videre.

Super Future Kids malerier er på overfladen umiddelbare og ligetil, men ved nærmere eftersyn rummer de en dybde og refleksion over livet, som bliver desto mere kraftfuld fortalt med pensel på lærred i et farverigt og glædesfuldt univers. Super Future Kids karakterer og genstande i malerierne, der ofte er relateret til en børneog ungdomsverden, fungerer som metaforer for situationer og problemstillinger vi oplever som voksen.

Voksenlivet er ikke noget glansbillede især ikke nu, hvor det at blive voksen indebærer, at man lever på tværs af fysiske, imaginære og virtuelle verdener. Vi ser ofte længselsfuldt tilbage mod den ubekymrede barndom og det kan vi lære noget af. Super Future Kids malerier artikulerer en ikke-verbal verden, billederne forestiller situationer på grænsen mellem det virkelige og fantasien.

Alonsa Guevara skildrer livets cyklus, kærlighed og moderskab i sine malerier, hvor hun sårbar og nøgen taler direkte om kernen i livet, de basale ting, som netop reproduktion, moderskab, liv og død. Alonsa udforsker den naturlige verdens kompleksitet og ikke mindst sammenhængen mellem mennesker, natur og vores åndelige jeg. Hun bruger maleriet som et værktøj til at skabe magiske verdener, der udforsker grænserne mellem den virkelige verden og fantasien. Hendes malerier viser imaginære ritualer, der fejrer den feminine energi, frugtbarhed og livets mirakuløse tilbliven. I malerierne omfavner menneskene naturen, et forhold der er blevet
svækket og udfordret af den globale industrialisering og teknologiske udvikling.

Tine Nedbo portrætterer sine hovedpersoner i deres egne habitater, steder de føler sig trygge. Trygheden i at være sig selv og kunne stå ved sig selv! Malerierne vækker en nysgerrighed efter personernes gøren og laden før og efter det øjeblik billedet viser dem i. Tine Nedbo er interesseret i hvilke sociale og politiske strukturer, der er med til at afgøre både, hvordan vi inddeles i sociale lag og dermed hvordan vi interagerer med hinanden og samfundet. Den grove tekstur i maleriet fremhæver 3dimensionaliteten i hendes værker og skaber et trygt rum vi som beskuere kan bevæge os ind i.

I en verden der er af lave, sætter vores tre kvindelige kunstnere i denne udstilling fokus på kernen i livet. Det at føle kærlighed og tryghed er limen der holder vores samfund sammen, både i al almindelighed men i særdeleshed når menneskeheden bliver udfordret, som vi alle har været vidne til det seneste års tid. Som det gamle ordsprog siger ”Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget”. Tænk hvis resultatet af den verdensomspændende pandemi bliver at menneskeheden endelig indser at vores fremtid afhænger af en samhørighed med naturen, trygheden ved dine medmennesker og kærligheden til dine nærmeste.

Spørgsmålene er mange, svarene er få, men udstillingen åbner en dør på klem for håbet om en tryg og kærlighedsfuld fremtid.

De følger selvfølgelig alle retningslinjer. Man må maksimalt være 25 personer i galleriet ad gangen, derfor håber de at I vil udnytte den lange åbningstid, der er mellem 12.00 og 16.00.

3Dimensional
Super Future Kid (DE), Alonsa Guevara (CL) & Tine Nedbo (DK)
15.05 – 05.06 2021
Fernisering 15. maj 12:00-16:00

Ønsker man en privat visning kan det altid lade sig gøre, kontakt dem og de finder et tidspunkt. Kontakt galleriet på info@gallerypoulsen.com eller på telefon + 45 33 33 93 96 for spørgsmål.