Holder du af originale vine og smagsoplevelser, hvad enten du skal nyde et glas vin til aftensmaden eller når du sidder ude i solen, så kan det klart anbefales at du kigger forbi Volatil, ved Sønder Boulevard og finder din næste flaske vin. 

Volatil er nemlig en skøn vindruehandel på Vesterbro, der arbejder med naturlig og håndlavet vin fra små og flinke bønder. Noget af vinen importerer de selv, og det øvrige købes af folk med samme vinøse præferencer som dem selv.

Restauranter og firmaer kan også købe ind her, og det er nemt klaret med en enkel mail, hvis du vil have en prisliste m.m. Det er skam ikke kun forbeholdt privatpersoner. Alle skal have del i glæden. Derfor kan du bl.a. også være med til div. vinsmagninger og nyde godt af, at de også laver mad til mindre selskaber. Både ude af huset og i deres lyserøde butik på boulevarden.

Følg med på deres Facebook lige her. Der er altid spændende nyheder og meget mere. Vil du gerne danne dig et overblik over div. vine m.m. kan du altid finde forfriskende muligheder på hjemmesiden lige her. Du bliver IKKE skuffet!

Dit Vesterbro’s redaktør, Jesper Thode Larsen var forbi og fik taget en masse stemningsbilleder, som du kan se lige her. Kig ind og se alle herligheder in real life. Således kan du forkæle dig selv, blive klar til weekenden eller måske finde den gode valentinsgave til manden, konen eller kæresten.

Just saying!