ALLETIDERS ULF – RØVERHISTORIER FRA BACKSTAGE
Et show ud over det sædvanlige den 10. oktober på BREMEN

KONKURRENCE MED BILLETTER

Hvem er Ulf Pilgaard når lyset slukkes i salen? Hvilke historier bliver fortalt bag scenen?

I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark  40 år af dem har han været fast inventar i Cirkusrevyen, hvor han takker af i sommeren 2021. Men hvem er han? Hvad brænder hans hjerte for og for hvem? Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen, som på scenen?

Kom med helt ind i baglokalet backstage, hvor skæbner mødes  griner og græder og fortæller røverhistorier.

Dit Vesterbro udlodder 2 billetter til talkshowet. Alt du skal gøre for at deltage er at synes godt om vores opslag på vores Facebookside. 

Alletiders Ulf er ikke et foredrag men et show hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere  Ulf Pilgaard. Han udfordrer ham både komisk og alvorligt og går i dybden med hans legendariske karriere og de historier der aldrig er fortalt.

Gennem musik, video og billeder fortælles der om et fantastisk liv. Publikum bliver taget på en minderig rejse hvor der fortælles om de store øjeblikke på scenen og de historier som vi almindelige mennesker aldrig bliver en del af.

Hvem er Lukas Birch
Lukas er praktisk talt vokset op med revy og han er Danmarks yngste revydirektør med sine bare 21 år. Men allerede som 14 årig havde Lukas sin første tekst med i Cirkusrevyen og har sidenhen leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.

Derudover har han instrueret revyer og shows med Farshad Kholgi. Han er hvert år at finde som skuespiller i Jægerspris Revyen ligesom han også har været med i Schou-tur, Cabaret revyen og Hvid Jul  med brune nuancer.

For køb af billetter og flere videoer se www.alletidersulf.dk Link

Pressefoto