Kære lokale erhvervsdrivende og foreninger. Vesterbro Lokaludvalg gentager sidste års succes og inviterer igen jer til at være med til årets kulturfestival. Det oplyses på deres hjemmeside.

PR-foto

Efter sidste års succes med Lights on Vesterbro, vil vi igen i år gerne sætte fokus på det lokale erhvervsliv og det kulturelle liv. Vi ønsker igen at samarbejde med jer, og inviterer derfor alle erhvervsdrivende på Vesterbro til at arrangere en masse små events, hvor kunstnere eller lokale foreninger performer i jeres butikker.

Som noget nyt ønsker de i år også at invitere det lokale foreningsliv til at være med i festen, som derfor også inviteres til at arrangere events på lige fod med de erhvervsdrivende.

Lights on Vesterbro afvikles i år d. 2.-5. september.

Vesterbro Lokaludvalg dækker op til tre tariffer til kunstnerne pr. arrangement (1 tarif = 2.500 kr., dvs. max støtte 7.500 kr.), resten af udgifterne dækker I selv.

Hvordan kan du være med?
Hvis du vil være med, står du for selve arrangementet, herunder de nødvendige tilladelser, og sikre at myndighedernes krav og retningslinjer i forhold til Corona bliver fulgt. De laver PR for det samlede arrangementet, og I laver reklame for arrangementet i jeres butik.

Krav for at være med:

  • Arrangementet skal foregå på Vesterbro (se kort for afgrænsning)
  • Arrangementet skal være offentligt tilgængeligt
  • Arrangementet skal være af kulturel art, og ligge ud over normal drift

Noget for dig, så læs mere her og se hvordan du bliver tilmeldt.