Står din cykel parkeret på Enghave Plads? I de kommende to uger finder de måske dette mærkat hængende på din cykel. Det oplyses i en pressemeddelelse.

Foto: Jesper Thode Larsen, Dit Vesterbro

Efter flere år med metrobyggeri er Enghave Plads igen blevet åbnet op. I forbindelse med metrobryggeriet blev den åbne del af pladsen renoveret med nye bænke, cykelsti over pladsen og flere cykelstativer til pendlerne, der skal videre med metro eller bus. Vesterbro Lokaludvalg vil gerne vide hvordan det nye byrum, som pladsen udgør, fungerer. Derfor spørger de i løbet af 2021 pladsens forskellige brugergrupper, hvordan de oplever den nye plads.

Nu er de nået til næste del af vores undersøgelse, og vil derfor i løbet af de næste to uger kører en undersøgelse målrettet dem, der parkerer deres cykel på pladsen. Finder du derfor et mærkat som på billedet hængende på din cykel, er det fordi, at de gerne vil have dit input til, hvordan og hvorfor du bruger cykelstativerne på pladsen.

De vil gerne vide, hvad I mener om Enghave Plads
Denne undersøgelse er en del af en større borgerinddragelsesproces, hvor de rækker ud til brugerne af pladsen for at få deres input til, hvad der mangler, om pladsen kan blive endnu bedre, eller om pladsen bare er super cool, som den er.

Sidste forår tog de forskud på processen med et dialogmøde med øldrikkerne på pladsen for at få deres input til en samlet evaluering af pladsen. I februar måned sendte de et spørgeskema ud til deres borgerpanel og inviterede pladsens naboer og andre beoboere på Vesterbro til at deltage i undersøgelsen

Samtidig er de i dialog med de erhvervsdrivende, som har deres virksomhed ud til pladsen, og senere på foråret spørger de pendlerne om, hvordan de oplever pladsen, hvad der er godt og hvad der kan forbedres.

Hvordan bruger de resultaterne af undersøgelserne? Læs videre her.